Facebook
Twitter
LinkedIn

IMPRESSIVEGREENAPPLE

In deze workshop ervaar je zelf hoe het is om onder tijdsdruk een groepsassessment te doen. Je leert wat een assessment is en waar op wordt gelet. Na het volgen van deze workshop kun jij het beste van jezelf laten zien in toekomstige sollicitaties.

Wij zijn ImpressiveGreenApple, recruitment specialisten die elke belofte waarmaken. Met Campus Recruitment bemiddelen we starters naar hun eerste baan. Wij adviseren studenten in het maken van een keuze omtrent hun eerste carrièrestap, we brengen hen in contact met potentiële werkgevers en we begeleiden hen in de sollicitatieprocedure.

Onze opdrachtgevers kiezen er bewust voor de selectie via ImpressiveGreenApple te laten verlopen omdat wij de markt van afstudeerders goed kennen en jong talent scherp weten te beoordelen op ambitie en potentie. Voor jou betekent dat dat wanneer wij vertrouwen hebben in je kandidatuur, je de eerste ronde bij je toekomstig werkgever al door bent.

Studenten ervaren deze workshop als leerzaam en leuk.

TRAINEEPOOL METROPOOLREGIO AMSTERDAM

Grenzen verleg je hier!

Workshophouder: Danielle Dersjant

Werk jij graag aan uitdagende opdrachten binnen de Metropoolregio Amsterdam waarin je het verschil kunt maken? Als MRA trainee word je in 2 jaar tijd ingezet bij 3 verschillende organisaties binnen de MRA. Je werkt met thema’s die een regiobrede aanpak vereisen:

Duurzaamheid/Economie/Landschap /Mobiliteit/Ruimte/Wonen.

Lef, leervermogen en samenwerken  zijn jouw onderscheidende kwaliteiten. Hiermee verleg je grenzen: die van jezelf, de organisatie, het vraagstuk en de regio.In deze workshop maak je kennis met een belangrijk programmaonderdeel van het traineeship, namelijk de poolopdracht.In een poolopdracht werk je met elkaar aan een belangrijk thema binnen de regio. De opbrengst van deze samenwerking presenteer je aan de opdrachtgever. Net als in het traineeship reflecteer je vervolgens op jouw bijdrage aan het groepsproces.

Nieuwsgierig? Meld je aan!

CMOTIONS

Big data. IoT. Data science. Artificial intelligence. Wat kan je ermee in de praktijk? Tijdens deze workshop nemen we je mee in de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van advanced analytics en data science voor publieke organisaties. Cmotions ontwikkelde het “Target-to-data model” en “Data strategy framework”. Met deze modellen kom je aan de hand van een parktijkcase zelf tot een doelgerichte én ethisch verantwoorde datastrategie. Je leert daarmee hoe je data science ècht kunt laten werken om de doelen van een publieke organisatie te bereiken.Cmotions helpt organisaties de juiste beslissingen te nemen in een veranderende wereld. Wij verklaren en voorspellen ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. We maken gebruik van advanced analytics en data science voor een optimale inzet van mensen, processen en middelen.

HEIJMANS

Hoe bestuur en bouw je een slimme stad?

Heijmans bouwt als top 3 bouwer in Nederland al bijna honderd jaar mee aan de steden en infrastructuur van Nederland. De markt waarin we als bouwer opereren is altijd gekenmerkt geweest door lange doorlooptijden en duidelijke opdrachten van de werken die we maken. De markt verandert snel en opdrachtgevers vinden het steeds moeilijker om hun behoeften over een x aantal jaar nu al te specificeren. Dit is mede veroorzaakt door complexe opgaven als de energietransitie, duurzame mobiliteit en verduurzaming van onze stedelijke omgeving.

Neem nu openbare verlichting (OVL), dé energieverbruiker van de stad. Van oudsher een duidelijke markt met een duidelijk doel: namelijk licht zodat we ons veilig voelen. En de oplossing voor verduurzaming is simpel: led. Klaar! Toch? Maar blijft de functie van de lantaarnpaal nog wel primaire licht? Of verandert deze functie de komende 5 á 10 jaar ingrijpend door de komst van 5G en sensoren die geluid en lucht gaan meten. Betekent dit dat bij renovatie ook gelijk glasvezel en 24x7 stroom naar de OVL gebracht wordt of niet? En moeten we dat overal doen of alleen op specifieke plaatsen? Wanneer is dat rendabel en wanneer niet? Kortom, de overzichtelijke OVL markt wordt in rap tempo complex. De volgende vraag is: past de manier van aanbestedingen, tenderen en samenwerken, een zeer formeel en juridisch proces, nog wel bij deze veranderende wereld? Of moeten we deze manier van werken ook aanpassen? En wat betekent dat dan voor de organisatiestructuur voor gemeente en bedrijven?

Hierover gaan we graag met jullie in discussie tijdens de workshop.

AMSTERDAM LAW HUB

The Amsterdam Law Hub is a new initiative from the UvA which was recently opened by city mayor Femke Halsema. An important part of the Amsterdam Law Hub is the startup program. The Hub houses a brand new startup incubator where you can fulfill your entrepreneurial dreams. Motivation is the most important requirement, skills can be acquired right here at the Hub.

If you have ever thought about walking the entrepreneurial path on the cutting edge of innovation, society and law, then you can submit a startup idea here, or even gain inspiration with our events and workshops which you can join freely. You can then start off with your idea and get funding, trainings, workshops, mentoring and a working space right here at the Hub. Perhaps you have a startup idea within the sphere of City of the Future!

Join our workshop and we will brainstorm together about good startup ideas, examples and where to start with a venture, with a small group of people. It will be inspiring!

en_USEN
nl_NLNL en_USEN