Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

Netwerkmarkt 13 mei

Onderaan deze pagina zijn alle bedrijven en organisaties te zien die aanwezig zullen zijn op de netwerkmarkt. Deze lijst kan uitgebreid worden dus houd deze pagina in de gaten!

De netwermarkt is hét moment om te chatten en videobellen (A) met een heleboel verschillende bedrijven en organisaties en hen het hemd van het lijf te vragen! Als je je aanmeldt krijg je vooraf van ons ook wat tips en tricks die je helpen tijdens de online netwerkmarkt.

De middag begint met een netwerkroulette en deze laat deelnemers en bedrijven in sneltreinvaart met elkaar kennismaken. (L) In 1,5 minuut kom je meer over een recruiter en zijn/haar bedrijf te weten en kun je jezelf voorstellen, om vervolgens weer aan een ander bedrijf te worden gekoppeld. Zo spreek je snel veel mensen.
Na een halfuur roulette gaat de vrije netwerkmarkt open. Dit keer zit je niet vast aan een tijd, maar kun je rustig rondkijken en een gesprek beginnen. Sprak een van de bedrijven je tijdens de roulettesessie heel erg aan? Of heb je nog niet de kans gekregen om met een bepaalde organisatie in contact te komen? Dan kun je ze nu in alle rust spreken. Weet je van tevoren al met welk bedrijf je wilt spreken? Dan kan je ook de roulette overslaan en later aanschuiven tijdens de netwerkmarkt!

Voor elk bedrijf krijg je een profiel te zien zoals je in de afbeelding rechts kan zien. Hierbij staat er allereerst wat informatie over het bedrijf zelf. Daarnaast kun je zien welke recruiters online zijn, samen met hun contactgegevens. Als je geen kans hebt gekregen om met je favoriete bedrijf te praten, kun je dus alsnog de recruiters benaderen!

De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn tijdens de netwerkmarkt op woensdag 13 mei van 14:45 tot 16:45. Je (T) kan op elk moment binnen dit tijdslot aanschuiven!

en_USEN
nl_NLNL en_USEN