Workshop

De Revolutie op de Werkvloer vraagt veel van toekomstig werknemers. Solliciteren is hierbij key, en leer je tijdens de workshop van Qompas.

Wie ben je? Wat kan je? En wat wil je? Succesvol solliciteren begint met jezelf deze vragen te stellen om te kijken welk bedrijf bij jou past! Aan de hand van interactieve oefeningen geven wij je inzicht in wat jouw competenties zijn; hoe je deze het beste kunt gebruiken in je cv en motivatiebrief en hoe jij jouw competenties kunt verwerken in een sterke pitch. Daarnaast geven wij je inzicht in de werkwijze van een recruiter (waarbij we inzoomen op de huidige werkwijze tijdens COVID-19): maak met jouw cv en sollicitatiebrief de match met de vacature en het bedrijf. Je gaat bovendien actief aan de slag met een veel gebruikte recruitmenttechniek: de STARR-methode. Na deze workshop zul je op een andere manier over solliciteren nadenken en het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen! Zelfs nu tijdens COVID-19!

Upload je CV voordat je aan de workshop meedoet voor een persoonlijke cv-check & wij nemen de feedback mee in de training!

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL