hands-3348987

Vacatures

BridgeHead is weer opzoek naar nieuwe stagiair(e)s!

Benieuwd naar het speelveld tussen de Rijksoverheid en het bedrijfsleven? Wil jij meer leren over de digitale overheid of het defensiedomein? Kom dan ons team versterken als stagiair(e) vanaf september 2023! BridgeHead slaat al meer dan tien jaar de brug tussen de private sector en de Rijksoverheid. Als stagiair(e) lever je een essentiële bijdrage aan de kennis die nodig is om onze klanten op maat te bedienen in dit complexe speelveld. BridgeHead is een hecht en klein kantoor, waardoor je direct betrokken bent bij alle werkzaamheden. Tijdens je stageperiode krijg je de vrijheid om aan je eigen doelstellingen te werken onder begeleiding van je collega’s. Zo ontwikkel je vaardigheden die van grote waarde zullen zijn voor de rest van je carrière. 

Zie de volledige vacature via de link.

Solliciteren kan nog tot maandag 5 juni 2023 via zeelandstra@bridgehead.nl

Heb jij hart voor de zorg én een sterke drive om zorgorganisaties in hun best mogelijke conditie te krijgen? Wij ook! Kom bij ons langs voor een kop koffie om kennis te maken.

Nu al meer weten over wat wij doen? Kijk dan op www.keygroep.com.

V&R helpt de impact van crises en rampen te beperken. Wij hebben een team van trainers, adviseurs, relatiemanagers en developers met verschillende specialisaties. We delen onze kennis en ervaring o.a. in opleidingen, trainingen, oefeningen en tools. Dit doen wij samen met overheidsinstanties zoals veiligheidsregio’s en ministeries, maar ook met ziekenhuizen, scholen en bedrijven.

Ook dit jaar zijn wij aanwezig tijdens het Landelijk Congres der Bestuurskunde. V&R is een van de organisaties die deelneemt aan de netwerkcaroussel, om in gesprek te gaan met iedereen die geïnteresseerd is in het crisisvak.

Leuk weetje! Tijdens een eerdere editie van het LCB raakten onze collega’s aan de praat met Sjoerd Nugteren. Hij was destijds masterstudent Crisis & Security Management. Inmiddels is Sjoerd al ruim anderhalf jaar onze collega en adviseert hij onze relaties rondom crisisbeheersing.

Ga je naar het LCB? Kom dan zeker even bij ons langs voor een gesprekje. Zoals je ziet, weet je maar nooit waar dat je brengt.

Ga jij niet naar het congres maar ben jij je wel aan het oriënteren op een stage- of werkplek? Ook jou leren we graag kennen. Benader ons via onderstaande gegevens:

We're hiring!

Interested in Early Career opportunities at bunq?

Apply here!

Het LCB vertrekt uit Tilburg. De 25ste editie van dit congres wordt in 2025 gehouden in Amsterdam. Ben jij een lid van SV Machiavelli? Meld je dan nu aan voor het bestuur van het LCB 2025.

LCB 2025 Description Boardfunctions

nl_NLNL