hands-3348987

Vacatures

BridgeHead is weer opzoek naar nieuwe stagiair(e)s!

Benieuwd naar het speelveld tussen de Rijksoverheid en het bedrijfsleven? Wil jij meer leren over de digitale overheid of het defensiedomein? Kom dan ons team versterken als stagiair(e) vanaf september 2023! BridgeHead slaat al meer dan tien jaar de brug tussen de private sector en de Rijksoverheid. Als stagiair(e) lever je een essentiële bijdrage aan de kennis die nodig is om onze klanten op maat te bedienen in dit complexe speelveld. BridgeHead is een hecht en klein kantoor, waardoor je direct betrokken bent bij alle werkzaamheden. Tijdens je stageperiode krijg je de vrijheid om aan je eigen doelstellingen te werken onder begeleiding van je collega’s. Zo ontwikkel je vaardigheden die van grote waarde zullen zijn voor de rest van je carrière. 

Zie de volledige vacature via de link.

Solliciteren kan nog tot maandag 5 juni 2023 via zeelandstra@bridgehead.nl

Heb jij het altijd al interessant gevonden om te spelen met complexe organisatorische en maatschappelijke uitdagingen in het sociaal domein? Haal je energie uit samenwerken in teamverband en deins je niet terug voor het nemen van de leiding in projecten? Ontdek meer over hoe wij tastbare impact hebben op het welzijn van de maatschappij door deel te nemen aan onze workshop. Tijdens deze sessie werpen we een blik op onze lopende projecten en laten we je zien wat het takenpakket van een consultant inhoudt. Voor een voorproefje van ons werk, neem alvast een kijkje op https://keygroep.com/

Als organisatieadviesbureau vertaalt Certus Groep de strategische visie en uitdagingen van publieke organisaties naar mensgerichte oplossingen. Hiermee helpt Certus Groep professionals binnen het publieke domein optimaal te presteren. Dit doen wij door continu samen met onze overheidspartners diensten te organiseren gericht op actuele uitdagingen van publieke organisaties. Onze dienstverlening omvat drie pijlers: tijdelijk en vast personeel, opleiden en ontwikkelen en onderzoek en advies. Wij benutten de potentie van young professionals met ons traineeprogramma waar je een (groei)functie bekleedt afgestemd op jouw interessegebied. Daarnaast zoeken wij regelmatig Junior Adviseurs om de organisatie te versterken. Als Junior adviseur help jij professionals binnen het publieke domein optimaal te presteren. Uniek aan deze functie is dat je je ontwikkelt tot een adviseur die personeelsvraagstukken bij de gemeente weet te doorgronden om situatiegericht advies te geven en tot een oplossing te komen.

https://www.certusgroep.nl/

Zorg en talent met elkaar verbinden, dat is wat High Select doet!

Heb jij ambitie om de zorg te verbeteren én een kickstart met je carrière te maken? Dan is hét Traineeship in de zorg wat voor jou! Met dit tweejarig Traineeship volg je een waardevol ontwikkeltraject waarin je intensief wordt begeleid, getraind en gecoacht. Daarnaast werk je bij verschillende organisaties op afwisselende opdrachten waarmee je echt veel kennis en ervaring opdoet.

High Select biedt je de kans om erachter te komen wat voor werk en positie jij leuk vindt. Werk actief mee in organisaties op een afdeling in de richting van beleid, HRM, financiën, marketing, communicatie, Kwaliteit, bestuursondersteuning of wet- en regelgeving. Ontdek waar jouw interesses liggen en hoe je met jouw talenten waarde kunt toevoegen aan de zorg!

Naast de ervaringen die je op gaat doen, volg je het High Select Ontwikkelprogramma. Dit bestaat uit professionele begeleiding & coaching, waardevolle trainingen, ontwikkelassessments, intervisiegroepen, workshops en inspiratiesessies. Dankzij dit intensieve opleidingstraject ben jij na afloop van ons Traineeship helemaal klaar voor de volgende stap in je carrière!

https://www.highselect.nl/

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werkt aan een mooier Nederland. Samen zorgen we voor een bereikbaar land met sterke dijken, waarin je veilig van A naar B komt. Voor een land met schone lucht, een schone bodem en schoon water. Een land waar we zuinig zijn op grondstoffen en materialen zoveel mogelijk opnieuw gebruiken. Waar we ons duurzaam verplaatsen. Een land met ruimte voor mogelijkheden. Dat vraagt om een ministerie dat verbindt: niet alleen plaatsen en ideeën, maar vooral mensen. Alles voor een mooier Nederland.

https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-infrastructuur-en-waterstaat

nl_NLNL