Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

Programma van het LCB2020

Het programma is bekend! Met onderstaande buttons kun je meer te weten komen over de inhoud van het LCB 2020. Op deze pagina wordt eerst het programma toegelicht, waarna je meer te weten kan komen over het platform dat wordt gebruikt voor het congres.

Program

Het Landelijk Congres der Bestuurskunde was eerst gepland als een congres van één dag, met de stad Delft als congreslocatie. Door (I) COVID-19 kan dit helaas niet meer doorgaan. In plaats van een fysiek congres heeft het bestuur besloten om een digitale editie te organiseren! Het digitale congres is verspreid over drie dagen en het zal op die drie dagen één dagdeel in beslag nemen. Elke dag begint het congres(deel) om 13:45 uur met een incheck en eindigt het tussen 16:00 en 17:00 uur. Je kunt dus gewoon vanuit huis één of meerdere dagdelen meedoen. Daarnaast is het  congres door deze nieuwe opzet voor jou als deelnemer volledig kosteloos!

Let's Get Digital!

De organisatie van het congres doen we in samenwerking met Event Insight. Zij hebben een digitaal platform genaamd ‘Let’s Get Digital!’ opgezet. Middels dit platform kun je sprekers volgen, met recruiters in contact komen en in kleinere groepen workshops en masterclasses volgen. Op de onderstaande foto’s is te zien hoe (T) het congres eruit zal zien! Op de linkerfoto is de algemene home-pagina weergeven, op de rechterpagina kun je het inlogscherm zien.

en_USEN
nl_NLNL en_USEN