Partners

Samenwerken met het LCB

Het Landelijk Congres der Bestuurskunde wordt mogelijk gemaakt door haar intensieve samenwerking met partners. Dit gebeurt zowel op promotioneel vlak onder onze doelgroep, als inhoudelijk door middel van onder andere workshops tijdens het congres. Wilt u uw organisatie of bedrijf terugzien op deze pagina en op het congres? Kijk dan hiernaast voor de mogelijkheden om partner te worden.

Het LCB

Het LCB is een jaarlijks terugkerend en belangrijk evenement binnen de bestuurskunde in Nederland. Het is een initiatief van het Landelijk Overlegorgaan Bestuurskundeverenigingen (LOB), de koepel van de verschillende bestuurskundeopleidingen in Nederland. Het doel van het congres is om wetenschap en de praktijk van de bestuurskunde met elkaar in contact te brengen. Het LCB kent drie doelgroepen: studenten, (young-)professionals en wetenschappers. Het congres wordt jaarlijks door circa 500 mensen bezocht en is voor iedere (aankomend) bestuurskundige dé gelegenheid om andere bestuurskundigen te ontmoeten en om de verdieping in te gaan. Door de jaren heen heeft het LCB zich ontwikkeld tot een succesvolle traditie met grote naamsbekendheid binnen bestuurskundig Nederland.

Uw organisatie kan op tal van manieren bijdragen aan het succes van het LCB 2018. Tot de mogelijkheden behoren verschillende inhoudelijke bijdrages en exposure- en recruitmentmiddelen die de naamsbekendheid van uw organisatie vergroten. De organisatie van het LCB heeft binnen alle drie de doelgroepen een groot bereik. Wij bereiken de studenten onder andere via de verschillende studieverenigingen, die aangesloten zijn bij het LOB. De (young-)professionals en wetenschappers worden bereikt door middel van alumninetwerken van universiteiten, partnerorganisaties en de (oud-)deelnemersdatabase.

Heeft u vragen of wilt u de samenwerkingsbrochure met uitgebreide informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op:

Bas van Zandvoort – Bestuurslid Acquisitie
E-mail: acquisitie@lcb.nl

 • Adres

  Harmoniegebouw Rijksuniversiteit Groningen

  Oude Kijk in ’t Jatstraat 26

  9712 EK Groningen

  tel: 06 33166548

  mail: info@lcb.nl

  Blijf op de hoogte van het LCB!

  Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
  * = verplicht veld

  Kalender 2017

  november 2018
  M D W D V Z Z
       
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  

  Contactformulier

  Velden met een * zijn verplicht

  © LCB 2019 | Ontworpen door Atma Saam